máj
18

A MacBook Air hihetetlenül vékony, roppant könnyen szállítható, és drámaian különbözik minden megszokottól, az új találmánya Almás cégnek. A mobil számítástechnika új szabványait alkalmazva:

Arculatra alig vastagabb mint mutatóujjunk.

Szabványos méretű a billentyűzete, és egy nagy méretű, több ujjal kezelhető érintőpadot tartalmaz. Mindennél könnyebben hordozható mobil számítógép a hasonló termékek kompromisszumai nélkül.

Funkciói: Az első ránézésre hihetetlennek tűnő vékonyság, amely a MacBook Air-ben magával ragadja a szemlélőt, nem kevés innováció eredménye. Egy vékony kialakítású merevlemez mellett az Apple a rejtett portokat használt, és a kis méretű akkumulátort is megalkotta a géphez ideális méretben.
Az első ránézésre hihetetlennek tűnő vékonyság, amely a MacBook Air-ben magával ragadja a szemlélőt, nem kevés innováció eredménye. Egy vékony kialakítású merevlemez mellett az Apple a rejtett portokat használt, és a kis méretű akkumulátort is megalkotta a géphez ideális méretben.
 

Részletekért klikk ide

A bejegyzés trackback címe:

https://fixfuzio.blog.hu/api/trackback/id/tr301309314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása