sze
15

Stílusosan Budapesten

| Szerző: fixfuzio | 3:17 pm

Stíluskampány kis városunkban? Miért ne? Te is találkoztál már rád mutató nyilakkal az utcán? Ha nem, érdemes nyitva tartanod a szemed, hiszen a kampány arra hívja fel a figyelmünket, hogy mit árulnak el rólunk személyes tárgyaink. Például telefonunk, óránk és az autónk. Ha már az autóknál tartunk, érdemes megemlíteni, hogy a kampány az új Mazda 3-asnak köszönhető.

Mint szponzor, összefogott ismert és kevésbé ismert blogokkal (amilyenek mi is vagyunk) és így indítottuk el közösen köztéri akciónkat, ami a stílusról és a designról szól. Érdemes elgondolkodni azon, hogy a stílus szó pusztán említése milyen reakciót vált ki emberekből. Például a „Mit mond el rólad az órád?” tábla hatására valahogy mindenki megigazítja saját óráját. Hahó, itt az idő megállni és elgondolkozni saját stílusunkon!
Egy kis kitérő után vissza az autóhoz. Hogy jön ide a Mazda3? Kis- és kompakt autók kategóriában elnyerte az európai Design Díjat. Szóval egy igazán stílusos design autóval van dolgunk.

Érdemes kipróbálni és erre most itt a lehetőség! Irány a www.mutasdmegkivagy.hu oldalra!
Az már csak a hab a tortán, hogy a mutasdmegkivagy.hu oldalon azon kívül, hogy mi is ott vagyunk, még egy további nyereményjáték is megtalálható.

A kampányért és a nyereményjátékért klikk ide: www.mutasdmegkivagy.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fixfuzio.blog.hu/api/trackback/id/tr741384065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása